Bölöni steekt pluim op de hoed van Club-fans

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

24 oktober 2017 17:04 - Club Brugge won zondag in een felle en spannende wedstrijd met 1-0 van Antwerp. Ook de sfeer in het stadion was best wel bijzonder te noemen. Antwerp-trainer Laszlo Bölöni vond dat Club de zege dan ook deels aan zijn fans te danken had.

“Club was vooral in de eerste helft beter dan wij. Ze waren veel agressiever, ze hebben ons gedomineerd en waren steeds eerst op de bal”, stelde de Roemeen bij Sporza. Het publiek stuwde Club vooruit, en hun invloed reek nog verder dan dat.

“Misschien waren we onder de indruk van de tegenstander. De scheidsrechter leek ook wat onder de indruk in de eerste helft. Het is jammer dat hij geen evenwicht kon behouden. Ik denk dat hij onder de indruk was van het ongelofelijke publiek hier. Hij stond duidelijk onder druk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.