Brugse aanhang bereidt zich met deze ludieke songs voor op vocale clash tegen Antwerp

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

22 oktober 2017 02:00 - Voor heel wat Club-fans is het vandaag de eerste keer dat ze een wedstrijd tegen Antwerp meemaken. De laatste confrontatie dateert immers al van 8 februari 2004, toen The Great Old met een 4-0 pandoering huiswaarts gestuurd werd. Om die reden verzamelde een groepje Club-fans songs uit de oude doos om straks nog eens van onder het stof te halen.

“Geld van de Wauters, waar is da geld van de Wauters?”

“En die van ’t stad, staan in de file. En die van ’t stad staan in de file”

“Beeeeerschot is de ploeg van ’t stad, Beeeeerschot is de ploeg van ’t stad”

“Antwerpen is parking o o o o, Antwerpen is parking o o o o”

Gericht aan Bolat: “Hij was te min, voor FCB. Hij was te min voor FCB”

“What do we think of Antwerp?
SHIT!
What do we think of shit?
ANTWERP!
And we hate Antwerp, we hate Antwerp…
We are Antwerp Haters!”

Wie ook de minder ‘vriendelijke’ liederen wil raadplegen, kan hier terecht. Laten we ons vandaag echter niet alleen met onze tegenstander bezighouden en vergeet vooral niet om ook positief te supporteren voor onze Blauw-Zwarte helden, zodat we deze knappe reeks van 27 op 30 kunnen voortzetten. Come on Bruges!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.