Brugse basispion belooft beterschap: “Ik ben nog niet op mijn top”

Saulo Decarli in actie (Club Brugge - Standard)

24 oktober 2017 19:21 - Club Brugge trok in de zomer een pak nieuwe spelers aan en zij raken stilaan helemaal geïntegreerd in het elftal. Zondag stonden er tegen Antwerp drie in de basis: Decarli, Nakamba en Dennis. Die eerste kroonde zich zelfs tot matchwinnaar met de enige goal, zijn eerste voor Club.

“Het is een fantastisch gevoel: mijn eerste doelpunt scoren voor Club en de wedstrijd winnen. Ik stond op het goede moment op de juiste plaats om de bal in doel te leggen. Het was een belangrijke zege voor de ploeg”, reageert de Zwitser op de website van Club.

Decarli heeft achterin geruisloos de plaats van de geblesseerde Poulain ingenomen. “Tot nu toe loopt het goed, maar zoals de coach zegt: we kijken altijd naar de toekomst. Ik voel me beter en beter en ik werk hard. Toen ik in Brugge toekwam had ik een conditionele achterstand. Ik werk iedere week hard om te verbeteren en een goede speler te worden. Ik ben nog niet op mijn top, maar ik werk eraan.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.