Brugse politie komt met opmerkelijke boodschap, Club-fans reageren furieus: “Machtsmisbruik”

Passionele Club-fans

22 oktober 2017 00:33 - Na 5.005 dagen zonder confrontatie tussen Club Brugge en Antwerp is het vandaag eindelijk zover. Bij de ordediensten vrezen ze echter vooral de mogelijke “match” naast het veld tussen de harde kernen van beide ploegen.

Zo stuurde de lokale politie van Brugge de volgende opvallende boodschap via Facebook de wereld in: “Zondag vindt om 14u30 de langverwachte topmatch tussen Club Brugge en RFC Antwerp plaats. Een topper op sportief vlak maar ook vanuit veiligheidsoogpunt. Organisatoren en politie zullen hun uiterste best doen om alles rustig te laten verlopen maar incidenten kunnen wij nooit helemaal uitsluiten.”

“Blijf uit de buurt van amokmakers. Maak afspraken met vrienden- en familiebezoek: vermijd verplaatsingen in de onmiddellijke omgeving van het Jan Breydelstadion tussen 12u en 18u.” Heel wat Club-fans kunnen deze oproep maar matig appreciëren en laten hun ongenoegen op onderstaande wijze blijken.
Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.