Brugse politie komt met oproep na rellen tegen Antwerp, Club-fans geven er gehoor aan

Pyro (Club Brugge - Zulte Waregem)

25 oktober 2017 14:00 - Er werd al heel wat gezegd en geschreven over de rellen na de match tussen Club Brugge en Antwerp. Daarbij werden er 120 personen gearresteerd – waaronder ook onschuldige mensen -, maar de Brugse politie probeert nu om nog meer daders te identificeren. 

Om meer beelden ter beschikking te hebben, deed de politie een oproep op Twitter. “Mail uw foto’s en filmpjes van de rellen na de match #cluant zondagavond naar cluant@politiebrugge.be. Bedankt!”, klonk het.

Focus WTV meldt intussen dat zo’n 25 burgers al gehoor gaven aan de oproep van de Brugse politie. “Ze bezorgden filmpjes van de rellen langs de Gistelse Steenweg. De politie zal op basis van de beelden proberen om de heethoofden te identificeren. Ze riskeren een strafrechtelijke vervolging en zullen wellicht moeten opdraaien voor de aangerichte schade”, klinkt het bij de West-Vlaamse nieuwszender.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.