Brugse uitshirt verslaat tenue van Manchester City en Bayern München

Thuis- en uitshirt overladen met lof, derde truitje krijgt het te verduren

19 oktober 2017 00:10 - Club Brugge ontwikkelde voor voetbalseizoen 2017-2018 zijn home en away shirt in samenspraak met de fans. Dat leverde twee pareltjes van formaat op en dat is ook het gerenommeerde voetbalmagazine FourFourTwo niet ontgaan.

Zo is het Brugse uitshirt verkozen tot het 12de mooiste shirt, Europees en wereldwijd. “Volgens FourFourTwo is ‘de Blauw-Zwarte band de eyecatcher op het shirt, maar zijn de fijne lijnen onderaan het shirt en de mouwen essentieel voor het succes ervan.’ Het magazine geeft Club ook nog bonuspunten voor de stijlvolle kraag”, klinkt de uitleg op onze officiële website. Ontdek hier de volledige ranking.

Club Brugge uitshirt 2017-2018

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.