Ceulemans had graag deze Club-speler zijn record zien breken

Jan Ceulemans (Club Brugge)

06 oktober 2017 06:49 - Volgende week is Jan Ceulemans na bijna 30 jaar normaal gezien niet langer record-international. De Caje behaalde in zijn lange spelerscarrière 96 caps, maar als hij tegen Bosnië en Cyprus in actie komt, zal Jan Vertonghen met 97 caps over hem wippen. Zelf lijkt Ceulemans daar niet al te veel om te malen.

Al had het van Ceulemans ook een speler van Club Brugge mogen zijn die hem van zijn troon stootte. “Ik gun het Vertonghen. Die jongen kijkt er naar uit en is daar terecht trots op. Wie het is, maakt me ook niet uit. Het mocht gerust Timmy Simons geweest zijn. Die is er toch ook dicht bij geraakt”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. Simons strandde uiteindelijk op 94 interlands.

“Ja, ik zal er zijn. Dat zal een hele avond wenen, wenen en wenen zijn. (lacht luidop) De bond heeft mij gevraagd om er te zijn. In 1989 werd ik ook gehuldigd als recordinternational.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.