Club Brugge-fans plannen opnieuw bijzondere actie voor komst Antwerp

Spelersverwelkoming bus titelmatch Club Brugge

20 oktober 2017 03:13 - Zondag werken Club Brugge en Antwerp een partij af die om verschillende redenen bijzonder interessant om volgen wordt. Niet alleen is het een duel tussen de nummers één en drie in het klassement, er staan ook twee hevige supporterslegioenen tegenover elkaar die al jaren een intense rivaliteit onderhouden.

De Brugse fans zetten dan ook alle zeilen bij om van het Jan Breydelstadion een heksenketel te maken en dat begint al voor de wedstrijd. Zo wordt er door enkele supportersgroepen alweer een busverwelkoming gepland.

“Zondag om 14u30 neemt Club het in de hategame op tegen Antwerp. Wij willen onze spelers graag een duwtje in de rug geven en hun bedanken voor de voorbije prestaties van afgelopen weken”, luidt de uitleg op de Facebook-pagina van het evenement. “Daarom willen we graag met hopelijk duizenden supporters verzamelen in de Olympialaan te Sint-Andries.”

Een link naar het evenement kan je hier vinden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.