‘Club Brugge krijgt concurrentie van PSG, Marseille en CSKA Moskou’

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

04 oktober 2017 12:11 - Club Brugge blijft de markt afspeuren naar getalenteerde jongeren die op termijn met een flinke meerwaarde kunnen worden doorverkocht. In dat opzicht blijft blauw-zwart ook zijn pijlen richten op Krepin Diatta.

Club kreeg de nog steeds maar 18-jarige Diatta vorige zomer reeds in het vizier. De aanvallende middenvelder/aanvaller maakte indruk bij Sarpsborg en Vincent Mannaert en co probeerden de jonkie tevergeefs te strikken.

Diatta is zich bewust van de interesse van onder meer Manchester United en droomde al luidop van een transfer naar Old Trafford. De zaakwaarnemer van Diatta gaf echter meteen aan dat zijn cliënt nog niet rijp genoeg is voor een overstap naar een absolute topclub, en dus mocht Club blijven hopen.

Maar nu blijkt dat er nog enkele andere clubs aan de mouw van de speler trekken. Volgens Footmercato maken ook Olympique Marseille, Paris Saint-Germain en CSKA Moskou jacht op de handtekening van Diatta. Wordt vervolgd…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.