Club Brugge krijgt uitstekend nieuws in stadiondossier

Club-mascotte viert overwinning

27 oktober 2017 11:30 - Club Brugge en zijn supporters dromen al jaren van een nieuwe voetbaltempel, maar de voorbije jaren liep het stadiondossier heel wat vertraging op. Intussen komt er dan toch schot in de zaak. 

Zo heeft Blauw-Zwart vandaag een belangrijke stap gezet richting een nieuw stadion aan de Blankenbergse Steenweg. De Vlaamse regering keurde vrijdag namelijk definitief het ruimtelijk plan goed, zo bevestigt Joke Schauvliege (Vlaams minister voor Omgeving, Natuur en Landbouw).

“Er komen kansen voor sport, natuur, landbouw en bedrijven”, klinkt het op Twitter. Club Brugge kan daardoor stilaan denken aan het indienen van een bouwvergunning. Ondanks het goeie nieuws kan het toch nog tot 2022 duren vooraleer het nieuwe stadion er effectief staat.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.