Club Brugge mag blijven dromen van de komst van dit goudhaantje

Bart Verhaeghe speech

04 oktober 2017 06:59 - Club Brugge haalde afgelopen zomer al enkele jonge talenten naar het Jan Breydelstadion. Mogelijk slaat blauw-zwart binnenkort nog eens toe en haalt het ook Krepin Diatta in huis.

Tijdens de voorbije transferperiode hoopte Club zich al te versterken met Diatta, maar toen kwam er van een transfer niets in huis. Onlangs gaf de aanvallende middenvelder/aanvaller van Sarpsborg te kennen dat hij graag voor Manchester United, ook zij zijn geïnteresseerd, zou tekenen.

Maar als we de manager van de nog steeds maar 18-jarige Diatta mogen geloven, dan is het voorlopig te vroeg voor zijn cliënt om al naar een Europese topclub te verkassen. En dus mag Club Brugge, dat een ideale springplank kan zijn voor Diatta, blijven dromen van de getalenteerde speler.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.