Club Brugge mag speler van AA Gent bedanken voor Dennis

Dennis schiet (Club Brugge - Gent)

13 oktober 2017 06:36 - Hij is slechts 19 jaar oud, maar Emmanuel Dennis is nu al één van de sensaties van de Jupiler Pro League. De jonge Nigeriaan speelde zich na zijn komst van Zorya Luhansk bliksemsnel in de harten van de Club-fans met onder meer vijf goals in de Jupiler Pro League. Maar Club moet eigenlijk vooral een speler van AA Gent dankbaar zijn dat Dennis naar Brugge kwam.

Want Club Brugge, dat was voor Dennis een stap in het onbekende. “Ik heb Club Brugge moeten opzoeken op internet… Maar toen ik begon te lezen, leek het mij echt wel een mooie club”, geeft hij toe in Het Laatste Nieuws. “Ik belde mijn landgenoot Moses Simon en hij vertelde me alleen maar goede dingen.”

Maar Dennis voelde zich snel thuis. “Ik ben die bewuste ochtend van de eerste training in een hoekje van de kleedkamer gaan zitten naast een andere donkere jongen… Hij stak zijn hand uit: ‘Hi, I’m Wesley, how are you?’ Ik dacht bij mezelf: ‘Wat een beest.’ Nadien gingen we ontbijten en het viel mij op hoe prettig de sfeer was. Ik vond: ‘Het is hier best cool’. (lacht)”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.