Club Brugge mist 4 spelers door maag- en darmproblemen

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

15 oktober 2017 12:36 - Club Brugge neemt het vanavond om 18 uur op tegen KV Oostende. In aanloop naar de wedstrijd maakte Ivan Leko zijn wedstrijdselectie bekend. Vier spelers ontbreken wegens ziekte.

Zo kan Leko geen beroep doen op Laurens De Bock, Guillaume Hubert, Niels Verburgh en Ahmed Touba. Het viertal kampt met maag- en darmproblemen en is niet beschikbaar. Daarnaast zijn Jordy Clasie en Benoît Poulain geblesseerd.

De volledige selectie

Horvath, Teunckens, Gabriel, Mera, Palacios, Denswil, Cools, Decarli, Mechele, Masovic, Simons, Vormer, Vanaken, Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Limbombe, Vlietinck en Dennis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.