Club-fans laten zich van hun beste kant zien voor slachtoffer rellen

Club-fans in Jan Breydel (Club Brugge - Gent)

24 oktober 2017 15:52 - De felbevochten zege tegen Antwerp werd zondag overschaduwd door knokpartijen in de Gistelse Steenweg, vooral met buitenlandse hooligans. Daarbij werd ook de wagen van Peter Depover vernield. Club zette echter meteen een crowdfundingactie op en de fans reageerden massaal.

Met succes, want na nog geen dag mag Depover al met een nieuw voertuig pronken. “Gisterenmiddag lanceerde Club een oproep naar zijn fans om samen Peter Depover aan een nieuwe driewieler te helpen. Onverlaten vernielden zijn rode driewieler na de wedstrijd Club Brugge – Antwerp”, laat Club weten op de website.

“In minder dan 24 uur haalden de Club-fans een zeer mooi bedrag op. Club paste de rest bij waardoor Peter deze middag al zijn nieuwe wagentje kon ontvangen uit handen van Club-verdediger Brandon Mechele!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.