Club-fans namen met dit spandoek afscheid van Hein Vanhaezebrouck

North Fanatics nemen met spandoek afscheid van Hein Vanhaezebrouck

03 oktober 2017 01:15 - De Brugse aanhang had afgelopen zondag graag AA Gent ontvangen mét Hein Vanhaezebrouck, maar de 53-jarige coach besloot om vier dagen voor de Slag om Vlaanderen weg te gaan bij de Buffalo’s. Desondanks hadden de North Fanatics nog een spandoek in petto voor de ex-trainer van La Gantoise.

Vanhaezebrouck was de man die AA Gent de eerste titel in zijn 115-jarige bestaan schonk, maar in voetbalseizoen 2017-2018 presteren de Buffalo’s tot dusver ondermaats. Zo telt leider Club Brugge maar liefst 18 punten voorsprong op de nummer 14 uit het klassement.

Om dat alles nog eens op ludieke wijze te benadrukken, toonden de North Fanatics na de met 2-1 gewonnen partij onderstaand spandoek: “Hein maakt Gent weer klein. Gheintje, ze waren nooit groot.”

Spandoek North Fanatics over Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.