Club-fans opgeschrikt door afwezigheid Vormer op training

Ruud Vormer (Club Brugge - Charleroi)

19 oktober 2017 01:00 - Supporters die woensdag de training van Club Brugge bijwoonden, konden géén glimp opvangen van publiekslieveling Ruud Vormer. “Het zal toch niet waar zijn, uitgerekend er niet bij tegen Antwerp?”, hoorde je links en rechts de eerste bekommernissen opduiken bij de aanwezige fans. Een man met 9 assists achter zijn naam in 10 matchen wil je inderdaad niet missen, maar wat dat betreft hoeven we ons niet meteen zorgen te maken.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat navraag hen leert dat er niets ernstigs met Vormer aan de hand is. “Hij sloeg gisteren preventief een training over en zou donderdag gewoon weer op het veld verschijnen”, klinkt het klaar en duidelijk.

Minder goed nieuws is er over Stefano Denswil. De centrale verdediger moet de match tegen Antwerp zo goed als zeker aan zich voorbij laten gaan door de enkelblessure die hij opliep tegen KV Oostende. Club hoopt hem klaar te stomen voor de wedstrijd van volgende week woensdag op bezoek bij KRC Genk. Jordy Clasie (knie) en Benoît Poulain (schouder) trainen tot slot individueel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.