Club-fans plannen nú al ludieke actie voor Hein Vanhaezebrouck

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

05 oktober 2017 19:30 - Heel wat Club-fans waren afgelopen zondag teleurgesteld dat Hein Vanhaezebrouck niet meer met de armen molenwiekend langs de zijlijn stond als hoofdcoach van AA Gent. De Blauw-Zwarte aanhang had hem immers maar wat graag de genadestoot gegeven op weg naar de uitgang bij de Buffalo’s. Uitstel is in dit geval echter geen afstel.

Want als trainer van Anderlecht mogen we Vanhaezebrouck op zondag 17 december opnieuw verwelkomen voor de topper in Jan Breydel. Een datum die heel wat Club-fans alvast met stip in hun agenda hebben aangeduid. Er is zelfs al een Facebook evenement opgericht: ‘de Brugse zwaai feesten’. Het doel van de initiatiefnemers klinkt als volgt:

“Heintje wou ontsnappen, maar dit doet hij niet.
Eens in ons stadion, zwaaien maar als u hem ziet.
Zwaaien met ongeveer 28 000 man, geen warme ontvangst is wat Heintje alvast niet zeggen kan.”

Vorig jaar was Jan Breydel al eens een stadion vol Hein-imitators

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.