Club-fans reageren met dit spandoek op ‘Limburgse week’ vanwege matchen tegen Genk & STVV

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

29 oktober 2017 03:00 - Club Brugge speelde afgelopen woensdag op het veld van KRC Genk en ontvangt zondagnamiddag Sint-Truiden in eigen huis. Met andere woorden: het is een Limburgse week voor Blauw-Zwart. 

Hoewel het Jan Breydelstadion allesbehalve bij de deur is, wonen er heel wat Club-fans in Limburg. Er zijn met Blauw-Zwart Limburg uit Tongeren en de Brugse Libero’s uit Herk-De-Stad zelfs twee supportersclubs die voor elke thuismatch een heen- en terugrit van zo’n 2,5 uur overhebben. Ook de uitmatchen worden steevast bijgewoond. Clubliefde op z’n best.

In de Luminus Arena liet de Brugse aanhang met onderstaand spandoek dan ook duidelijk blijken dat het lang niet alleen Racing is wat de klok slaat in Limburg.

Limburg = Blauw-Zwart

Club heeft met Hans Vanaken en Jelle Vossen overigens ook twee populaire Limburgse spelers in de rangen. Naar aanleiding van de matchen tegen KRC Genk en Sint-Truiden mochten de twee heren eens bewijzen hoe goed hun West-Vlaams intussen al is, met onderstaande hilarische taferelen tot gevolg!

Hans vs Jelle

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.