Club-fans zijn het niet eens met selectie van Leko: “Onbegrijpelijk”

Passionele Club-fans

29 oktober 2017 00:10 - Ivan Leko pakte tot dusver 30 op 36 met Club Brugge, maar desondanks zijn lang niet alle supporters het eens met zijn selectiepolitiek. Zo zijn er dezer dagen heel wat fans die van mening zijn dat Ethan Horvath (tijdelijk) naar de bank moet verhuizen.  

Opvallend genoeg is het niet tweede doelman Guillaume Hubert of derde doelman Jens Teunckens die naar voren wordt geschoven als zijn vervanger, maar wél Ludovic Butelle. De 34-jarige Fransman mocht afgelopen zomer beschikken, maar hij vertoeft nog altijd op Jan Breydel.

En hoewel er in principe niet meer op hem gerekend wordt, traint hij wel nog gewoon mee met zijn ploegmaats. Op onze officiële Facebook-pagina zijn er alvast heel wat Club-fans die de wenkbrauwen fronsen omdat Butelle ook tegen Sint-Truiden geen deel uitmaakt van de selectie. Een overzicht.
Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.