Club-held Limbombe pakt uit met niet zo’n slimme actie

Anthony Limbombe (Club Brugge - Standard)

15 oktober 2017 20:34 - Club Brugge won zondagavond in extremis met 2-3 op het veld van KV Oostende. Anthony Limbombe werd de grote held met een laat doelpunt. Na de winning goal pakte Limbombe evenwel uit met een ondoordachte actie…

Om het beslissende doelpunt te vieren, trok Limbombe in alle euforie zijn truitje uit. Op zich niet zo’n groot probleem, ware het niet dat Limbombe enkele minuten eerder al tegen een lichte gele kaart was aangelopen.

Scheidsrechter Nicolas Laforge trakteerde onze linkerflank in minuut 93 op een tweede gele kaart, en dus kreeg Limbombe rood. Dat betekent dat hij volgende week het treffen met Antwerp moet missen. Uitgerekend tegen zijn broer Stallone Limbombe. Een streep door de rekening van Ivan Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.