Coucke heeft groot compliment voor Club Brugge in petto

Marc Coucke (KV Oostende)

15 oktober 2017 21:03 - Club Brugge pakte in blessuretijd van de wedstrijd tegen KV Oostende alsnog de drie punten mee naar huis dankzij een doelpunt van Anthony Limbombe. KVO-voorzitter Marc Coucke toonde zich na afloop een sportieve verliezer.

“KV Oostende – Club Brugge: 2-3 na zalige match met verschrikkelijke uitslag”, opent Coucke via zijn officiële Twitterpagina. “Proficiat Club Brugge, veruit sterkste ploeg die we dit seizoen bekampt hebben”, voegt de voorzitter van Oostende aan zijn tweet toe.

Ook bij Sporza sprak de flamboyante voorzitter vol lof over de ploeg van Ivan Leko. “Ik vond Club Brugge ongelofelijk sterk. Na rust vond ik ons beter, maar aan het eind overdonderden ze ons opnieuw. Als we zo blijven spelen, dan gaan we nog een mooi seizoen spelen. Deze wedstrijd was Play-off I waardig.”

Een sportieve reactie van Coucke en een mooi compliment voor Club Brugge. Oostende nam het eerder dit seizoen al op tegen andere clubs zoals Anderlecht, AA Gent en KRC Genk. Blauw-Zwart telt na de zege in Oostende nu 27 op 30.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.