Coucke komt met hilarische tweet over videoref in Club – STVV

Marc Coucke (KV Oostende)

29 oktober 2017 17:35 - Club Brugge won zondagnamiddag met 4-1 van Sint-Truiden, maar achteraf ging het vooral over de videoref. De kinderziektes in het nieuwe systeem werden nog maar eens duidelijk. 

Zo nam scheidsrechter Bram Van Driessche wel erg uitgebreid de tijd om te bepalen of STVV-doelman Lucas Pirard al dan niet een penaltyfout maakte op Ruud Vormer. KV Oostende voorzitter Marc Coucke heeft zo zijn eigen kijk op de zaken.

“Heel leuke uitvinding gezien in Club – STVV: de scheidsrechter mag tijdens de match 5′ op klein scherm naar veldrijden kijken. Effe de-stressen. Serieuzer: video zou alleen mogen tussenkomen bij flagrante fout van scheidsrechter. Niet voor twijfelgevallen. Arbiter z’n autoriteit behouden!”, klinkt het op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.