Daarom besloot Corryn – met bebloede lip – om plots te gaan zitten op weg naar de zijlijn

Club Brugge mascotte

23 oktober 2017 01:11 - Zondagnamiddag deelde scheidsrechter Lawrence Visser 7 gele kaarten uit tijdens Club Brugge – Antwerp. De meest opvallende was echter die voor Antwerp-verdediger Alexander Corryn, die met dank aan László Bölöni een karton onder zijn neus geschoven kreeg. 

Na 10 minuten voetballen kreeg Club een vrijschop op een aantrekkelijke plaats. Visser merkte daarbij echter op dat Corryn een bloedlip had. Gevolg: de ref stuurde hem zoals het reglement voorschrijft naar de kant voor verzorging. Maar dat was duidelijk niet naar de zin van Antwerp-trainer Bölöni.

“Het was een gevaarlijke fase en ik zag dat de coach wou dat ik ging zitten”, doet Corryn zijn verhaal. “Als de coach dat vraagt, doe ik dat. Jammer genoeg gaf de arbiter die gele kaart. Je wint er misschien geen tijd mee, maar haalt de tegenstander wel even uit concentratie. Dat het er grappig uitzag, wil ik wel geloven”, besluit de verdediger van The Great Old bij Voetbalkrant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.