“Daarom gelooft Club Brugge iets meer in Wesley dan in Vossen”

Wesley Moraes (Club Brugge - Gent)

07 oktober 2017 15:53 - Ivan Leko lijkt bij Club Brugge de laatste weken zijn basisploeg gevonden te hebben. De Kroaat zet wel enkele grote namen op de bank, zoals Lior Refaelov en Jelle Vossen. Die laatste moet toekijken hoe momenteel Emmanuel Dennis en Wesley Moraes de voorkeur krijgen.

Een bittere pil voor Vossen, die vorig seizoen nog de nummer één was in de punt. Sport/Voetbalmagazine ziet een verklaring voor de terugval van de Limburger in zijn mindere statistieken in de topwedstrijden vorig seizoen én de andere patronen die Leko in de ploeg legde.

“Vossen is op zijn best als hij in de zestien komt, maar niet als hij ver moet terugvallen en mee het spel moet maken. Bovendien zijn statistieken wat ze zijn. In het geval van Vossen: vorig seizoen twee Europese goals en in play-off 1 doelpunten tegen Zulte Waregem en KV Oostende, niet tegen Anderlecht of AA Gent”, klinkt het. “Vandaar dat ze bij Club nog altijd iets meer geloven in Wesley als hoofdaanvaller, ook al heeft die qua doelpunten veel minder op zijn palmares.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.