Daarom mag Teodorczyk tóch spelen tegen Club Brugge

Łukasz Teodorczyk (Anderlecht)

28 oktober 2017 01:15 - Eerst wacht ons nog de thuismatch tegen Sint-Truiden, maar de week nadien staat Club Brugge voor de traditioneel erg lastige verplaatsing naar het Astridpark. Aanvankelijk werd verwacht dat Łukasz Teodorczyk niet zou mogen opdraven bij Anderlecht omdat hij op 31 oktober voor de Reviewcommissie moet verschijnen vanwege natrappen bij Genk-verdediger Aidoo. 

Volgens Het Nieuwsblad zal Teodorczyk echter niét geschorst worden voor de topper tegen Blauw-Zwart op 5 november. De zaak wordt immers één week uitgesteld omdat de Poolse spits van Paars-Wit op de dag van de zitting tegen Paris Saint-Germain speelt in de Champions League.

In feite had Teo zich ook kunnen laten vertegenwoordigen door een advocaat, maar iedereen heeft het recht om zichzelf te verdedigen en vandaar zou het uitstel te verantwoorden zijn. “Een Europese wedstrijd is een grondige reden voor zijn afwezigheid”, verduidelijkt bondsprocureur Marc Rubens.

Door het uitstel wordt de zaak behandeld op dinsdag 7 november, twee dagen na de clash tussen Anderlecht en Club. De algemene verwachting is dat Teodorczyk meerdere wedstrijden vanaf de zijlijn zal moeten toekijken voor zijn wangedrag tegen Genk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.