Daarom zat Refaelov tegen STVV niet in wedstrijdselectie

Lior Refaelov (Club Brugge - Standard)

30 oktober 2017 08:10 - Abdoulay Diaby, Jelle Vossen en Jordi Vanlerberghe mochten zondagnamiddag tegen STVV invallen, maar van Lior Refaelov was er geen spoor. De Israëlische middenvelder zat uiteindelijk zelfs niet in de definitieve wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen De Kanaries.

Al had Ivan Leko een goede reden om Refaelov zelfs niet op de bank te zetten. Het Nieuwsblad weet dat Refaelov licht geblesseerd naast de wedstrijdkern viel. Pech voor Rafa, die zo alweer geen speelminuten kon verzamelen.

Leko bracht Refaelov in de competitie nog steeds maar drie keer aan de aftrap. Vier keer mocht de aanvallende middenvelder invallen. In totaal goed voor 236 minuten. Neen, Rafa is dezer dagen geen tevreden man…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.