De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

01 oktober 2017 13:24 - Club Brugge en AA Gent vechten zondagnamiddag de eerste Slag om Vlaanderen van voetbalseizoen 2017-2018 uit. De Buffalo’s tellen momenteel 15 (!) punten minder dan Blauw-Zwart en komen voor het eerst sinds mei 2014 zonder trainer Hein Vanhaezebrouck naar Jan Breydel. 

Ivan Leko kan tegen AA Gent niet rekenen op geblesseerden Decarli en Clasie. Door de kwetsuur van onze Zwitserse verdediger staat Poulain – die terugkeert uit blessure – meteen in de basis. Hij kwam voor het laatst in actie tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao.

Andere namen als Butelle, Masovic, Touba, McGree, Vanlerberghe en Vlietinck werden dan weer gepasseerd door onze coach. In aanloop naar de Slag om Vlaanderen pakten de fans van beide ploegen alvast uit met een ludiek spandoek.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Denswil, Mechele, Poulain – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Dennis en Wesley

Bankzitters: Hubert, Simons, Mera, De Bock, Diaby, Refaelov en Vossen

Opstelling AA Gent

Kalinic, Gigot, Mitrovic, Asare, Dejaegere, B. Verstraete, Esiti, Simon, Kubo, Milicevic en Sylla

Bankzitters: Thoelen, Dusenne, Chakvetadze, Machado, Yaremchuk, Kalu of Raskin, Marc of L. Verstraete

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.