De 11 namen bij KRC Genk en Club Brugge

Abdoulay Diaby vingertje

25 oktober 2017 19:22 - Drie dagen na de 1-0 overwinning tegen Antwerp wacht Club Brugge de altijd lastige verplaatsing naar de Luminus Arena. KRC Genk tankte bovendien vertrouwen door afgelopen zondag met 0-1 te gaan winnen op het veld van RSC Anderlecht. Trainers Ivan Leko en Albert Stuivenberg rekenen op onderstaande namen voor puntengewin.

Leko kan tegen de Limburgers niet rekenen op geblesseerden Benoît Poulain (schouder) en Jordy Clasie (knie). Anthony Limbombe keert terug uit schorsing en staat meteen weer in de basis. Laurens De Bock moet daardoor opnieuw op de bank plaatsnemen.

De meest opvallende naam in de Brugse basiself is echter die van Abdoulay Diaby. Topschutter Emmanuel Dennis krijgt rust en ziet de Malinese spits zijn plaats innemen. Helibelton Palacios – die zondag nog inviel tegen The Great Old – zit niet in de selectie. Bij KRC Genk zien we dezelfde elf namen als tegen Anderlecht.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Denswil, Mechele, Decarli – Cools, Vormer, Nakamba, Vanaken, Limbombe – Wesley en Diaby

Bankzitters: Hubert, Simons, Refaelov, Vossen, Mera, De Bock en Dennis

Opstelling KRC Genk

Vukovic – Uronen, Colley, Aidoo, Mata – Berge, Schrijvers, Malinovskyi, Pozuelo – Ingvartsen en Samatta

Bankzitters: Jackers, Brabec, Nastic, Wouters, Khammas, Vanzeir, Buffel en Heynen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.