De 11 namen bij KV Oostende en Club Brugge

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Gent)

15 oktober 2017 17:23 - Club Brugge pakt om 18u weer de draad op na de interlandbreak met een verplaatsing naar KV Oostende. De kustploeg staat na een rampzalige start laatste met vijf punten, maar pakte sinds het ontslag van Yves Vanderhaeghe en de (tijdelijke?) aanstelling van Adnan Custovic wel vier op zes.

Ivan Leko moet in Oostende wel de nodige spelers missen. Benoît Poulain en Jordy Clasie zijn geblesseerd, terwijl Guillaume Hubert, Laurens De Bock, Ahmed Touba en Niels Verburgh aan de kant staan door ziekte. Ludovic Butelle, Riley McGree en Jordi Vanlerberghe werden dan weer niet geselecteerd.

Door de blessure van Poulain neemt Saulo Decarli zijn plaats in de verdediging weer in. De Zwitser moest tegen Gent zelf nog geblesseerd verstek laten gaan, maar is nu weer fit. Verder houdt Leko vast aan zijn vertrouwde elf.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Denswil, Mechele, Decarli – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Dennis en Wesley

Bankzitters: Teunckens, Palacios, Mera, Vlietinck, Diaby, Refaelov en Vossen

Opstelling KV Oostende

Vanhamel, Tomasevic, Lombaerts, Milic, Bjelica, Jali, Siani, Capon, Berrier, Musona en Gano

Bankzitters: Dutoit, Akpala, Rozehnal, Ndenbe, Rezaeian, Canesin, Conte en Vandendriessche

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.