De Slag om Vlaanderen is nú al begonnen: Club en Gent-fans dagen elkaar uit met spandoek

Passionele Club-fans

01 oktober 2017 12:00 - Club Brugge en AA Gent treffen elkaar voor het eerst in 3,5 jaar tijd zonder dat trainer Hein Vanhaezebrouck van de partij is. De Buffalo’s pakten met 6 op 24 dan ook een dramatische competitiestart, terwijl er op Jan Breydel geen vuiltje aan de lucht is met 21 op 24. 

In aanloop naar de Slag om Vlaanderen zorgden de supporters van beide clubs voor wat plaagstoten heen en weer. “Liever ne strop dan ne boerekop”, klinkt het bij de Gent-aanhang. De Club-fans pareren die boodschap met: “Kwek kwek op uwen bek.” Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.