Dennis lovend voor Leko en ploegmaat: “Ik wou dat ik zijn lichaam had”

Salto Dennis

13 oktober 2017 07:13 - Hij arriveerde als nobele onbekende, maar Emmanuel Dennis ontbolsterde vrijwel meteen in het shirt van Club Brugge. De 19-jarige Nigeriaan verwent het publiek met zijn acties en scoort bovendien bijzonder vlot. Met dank aan Ivan Leko én de uitstekende samenwerking met spitsbroeder Wesley Moraes.

“Ik hou erg van de aanpak van onze trainer. Leko is een liefhebber van mooi voetbal. Maar hij is wél hard, hé… (grijnst) Elke training eist hij honderd procent concentratie en energie”, steekt Dennis de loftrompet op in Het Laatste Nieuws.

Voor Wesley doet hij hetzelfde. “Soms zou ik het lijf van Wesley willen – als hij tegen een muur loopt, valt de muur om. Het moet geweldig zijn om én power én explosiviteit te bezitten – kijk naar Cristiano Ronaldo, de jonge Ibrahimovic ook…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.