Dennis negeert alles en iedereen bij wissel, Leko reageert

Dennis juicht (Club Brugge - Gent)

30 oktober 2017 07:27 - Opmerkelijk beeld, zondagnamiddag tegen STVV. Een bleke Emmanuel Dennis werd aan het begin van de tweede helft naar de kant gehaald, maar de Nigeriaan was daar niet mee opgezet. Dennis negeerde alles en iedereen en wandelde vervolgens gewoon naar de kleedkamer.

Geen al te slimme actie van onze aanvaller, maar Leko wilde er na afloop van de ruime zege tegen STVV geen item van maken. “Toch goed?”, aldus Leko in Het Nieuwsblad over het gedrag van Dennis. “Zo’n speler met karakter heb ik graag in mijn ploeg”, voegde onze trainer er nog aan toe.

Toch had Leko ook onmiddellijk een niet mis te verstane boodschap voor Dennis. “Dat karakter wil ik voortaan ook graag op het veld zien. We moeten eerlijk en kritisch zijn tegenover elkaar: of je speelt goed, of je speelt niet goed.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.