Diaby heeft duidelijke boodschap voor Leko: “Wil ik niet”

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

30 oktober 2017 17:50 - Abdoulay Diaby viel zondagnamiddag tegen STVV in en maakte ook een doelpunt. De Malinese spits hoopt dat hij trainer Ivan Leko nu definitief heeft kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten.

“Dat ik in Genk mocht starten en nu kort na de rust mocht invallen, geeft wel vertrouwen. De coach kiest, en als ik kansen krijg, moet ik mij tonen. Scoren als invaller is leuk, maar ik wil ook geen joker worden”, heeft Diaby in Het Laatste Nieuws een duidelijke boodschap in petto voor Leko.

Met het resultaat was onze aanvaller uit Mali heel blij. “Het was belangrijk om de zege te pakken en het was mooi om te kunnen scoren. Het was een goede reactie na de wedstrijd op Genk. Die verloren we, dus het was goed om nu terug de drie punten te pakken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.