Diaby neemt het op voor bekritiseerde Club-speler: “Je hoeft hem niet hard aan te pakken”

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Standard)

30 oktober 2017 11:39 - Het kan verkeren in het voetbal. Emmanuel Dennis was aan de start van dit seizoen de grote uitblinker bij Club Brugge, maar de Nigeriaan is de jongste weken in iets minder goede doen. Abdoulay Diaby daarentegen, die viel in en scoorde tegen STVV.

Dat Dennis trainer Ivan Leko negeerde bij zijn wissel en meteen naar binnen ging, wil Diaby niet opblazen. Integendeel: de Malinees neemt het zelfs op voor zijn concurrent.

“Ik mocht Dennis vervangen in de tweede helft. Hij was misschien niet zo tevreden met die wissel, maar daarom hoef je hem niet hard aan te pakken”, klinkt het op de webstek van Club Brugge.

“Het was een moeilijke wedstrijd voor hem. We moeten nu als één groep verenigd blijven. Iedere speler heeft zijn kwaliteiten. Ikzelf geef alles op training en in de wedstrijden die ik speel ga ik er de volle honderd procent voor”, besluit Diaby.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.