Doet Leko daarom geen beroep op Refaelov?

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

04 oktober 2017 02:31 - Het draait voorlopig prima bij Club Brugge. Ivan Leko en zijn manschappen staan met een knappe 24 op 27 aan de leiding in de Jupiler Pro League. Eén man beleeft echter moeilijke momenten: Lior Refaelov.

Onze aanvallende middenvelder uit Israël komt nauwelijks aan de bak en moet zich zo goed als iedere week tevreden stellen met een plaats op de bank. Filip Joos en Wesley Sonck menen te weten hoe het komt dat Rafa niet of nauwelijks speelt.

“Leko kiest momenteel voor een systeem met veel diepgang. Refaelov is dan weer het typevoorbeeld van een speler die graag ín de bal komt en de bal in de voet wil”, aldus Joos in Extra Time. “Misschien is het net daarom dat Refaelov niet speelt”, voegde Wesley Sonck er nog aan toe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.