Droevig nieuws voor Bart Verhaeghe

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

17 oktober 2017 01:00 - Club Brugge won zondagavond in extremis met 2-3 op het veld van KV Oostende en zorgde zo voor een fantastische 27 op 30, maar voor Bart Verhaeghe kreeg het voorbije weekend desondanks een zwart randje. 

Zo moest onze voorzitter daags voor de match tegen de Kustboys onverwacht afscheid nemen van een dichte medewerker. “In de nacht van vrijdag op zaterdag overleed plots Peter Vandenberghe, een naaste medewerker van onze voorzitter”, klinkt het op de officiële website.

“Peter, een grote Club-supporter, werd amper 51 jaar. Hij zal gemist worden door de hele Club-familie. Onze gedachten zijn bij de familie en vrienden van Peter.” Ook BlauwZwartFans wil bij deze zijn oprechte medeleven betuigen aan alle nabestaanden. YNWA!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.