Eerste basisplaats voor Club-huurling Perbet zorgt voor hilariteit bij manager Bayat

Jérémy Perbet (Club Brugge - AZ)

22 oktober 2017 01:14 - Jérémy Perbet was nog maar net gearriveerd op Jan Breydel of hij mocht zijn valiezen al opnieuw pakken. Zo belandde de 32-jarige Fransman uiteindelijk op huurbasis bij KV Kortrijk. Trainer Yannis Anastasiou wachtte echter tot de elfde speeldag om de ervaren spits in de basis te droppen bij De Kerels. Dat alles tot grote ergernis van manager Mogi Bayat.

Na drie nederlagen op een rij en een benarde situatie voor coach Anastasiou mocht Perbet zaterdagavond een eerste keer van bij het begin opdraven tegen AA Gent. De goalgetter werd naar het Guldensporenstadion gehaald om het scoringsprobleem op te lossen, maar moest tot dusver tevreden zijn met invalbeurten.

“De meneer die KV Kortrijk traint heeft besloten om Perbet zijn eerste basisplaats te geven, en dat op de elfde speeldag 😂😂😂 “, klinkt het vol minachting bij een Twitterende Bayat. De match tussen Kortrijk en Gent eindigde overigens op een 1-1 gelijkspel. Perbet werd na 72 minuten naar de kant gehaald.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.