Er werd nog geen woord over gerept, maar Gent-fans pakten op Jan Breydel uit met dit wansmakelijke lied

Kwek vlag (Club Brugge - Gent)

08 oktober 2017 01:00 - Ondanks een teleurstellende veertiende plaats in het klassement lieten de meegereisde Gent-supporters zich afgelopen zondag meermaals horen op Jan Breydel. De manier waarop ze dat deden, doet echter de wenkbrauwen fronsen bij heel wat voetballiefhebbers.

Eerst en vooral vlogen er meerdere voetzoekers vanuit het Gent-vak richting het veld. Eén van die bommetjes ontplofte recht onder de rolstoel van een vrouwelijke Buffalo, die in shock was door de knal.

“Niet alleen kan een voetzoeker zware gehoorschade aanrichten, maar met welke gedachte komt die vrouw de volgende keer naar de wedstrijd? Bovendien werd met Bengaals vuur gegooid. Gelukkig bleef dat in de netten hangen en belandde het niet in mijn nek”, getuigt Gent-supporter en rolstoelgebruiker Ben De Bruyn in Het Nieuwsblad.

Daar bleef het echter niet bij. Zo weerklonk meermaals het volgende wansmakelijke lied vanuit het uitvak: “Mijn vader zat bij de commando’s, mijn moeder zat bij de SS. Samen verbrandden ze boeren, want boeren die branden het best.” Ook deze variant viel te horen: “Uw vader die zit in de landbouw, uw moeder die zit aan de fles. En samen verbranden ze boeren, want boeren die branden het best.” Kortom: gezangen die absoluut niet thuishoren rond een voetbalveld.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.