Fans Club Brugge halen loftrompet boven: “Moet Martinez hem niet stilaan oproepen?”

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

15 oktober 2017 21:29 - Club Brugge legde zondagavond een beresterke prestatie neer op de mat van KV Oostende. Verschillende spelers blonken uit tijdens de 2-3-overwinning van Blauw-Zwart, maar één man in het bijzonder kon op heel wat lof van de supporters rekenen.

Zo werd Hans Vanaken op Twitter werkelijk overladen met lofbetuigingen. Onze spelmaker trok de lijn van voor de interlandbreak door en speelde ook in en tegen Oostende prima.

Met zijn rust aan de bal en prima passing had Vanaken – die zelf ook nog de paal trof na een heerlijke volley – andermaal een belangrijk aandeel in de overwinning van Club. Wij zetten de leukste tweets op een rijtje.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.