Filip Joos weet waarom hij niet geliefd is bij fans van Club Brugge: “Komt door één voorval”

Filip Joos (analist)

28 oktober 2017 14:00 - Filip Joos en de Brugse aanhang, beste vrienden zullen ze nooit worden. Zo moet de commentator het geregeld ontgelden in het Jan Breydelstadion. De analist denkt te weten hoe dat komt. 

“Het komt allemaal door één column in De Morgen. Club Brugge had op hun site scheidsrechter Boucaut zwaar aangepakt, de ref voor hun volgende wedstrijd tegen Standard. Daar ben ik hard tegenin gegaan”, geeft Joos toe.

“Kort daarna werden stickers met mijn kop erop in de wc-potten geplakt. Stel je voor. Ik heb nu eenmaal een kop, dat komt door Extra Time, maar wat was ik graag een gezichtsloze commentator gebleven.”

Toch is dat voor Joos geen reden om te panikeren. “Ik ga niet twijfelen aan mijzelf door die kritiek. Ik twijfel al genoeg vanuit mijzelf. Hebben we dat niet allemaal in dit vak, dat we ons afvragen of het allemaal wel goed genoeg is?”, vraagt hij zich af in De Morgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.