Flop bij Club Brugge, nu smaakmaker in JPL: “Dat was het probleem bij Club”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Gent)

04 oktober 2017 20:55 - Iedere transferperiode opnieuw probeert Club Brugge zich te versterken. Al kan natuurlijk niet iedere transfer een schot in de roos zijn. Denk maar terug aan Reda Jaadi. De flankspeler stond niet zo lang geleden nog onder contract bij blauw-zwart, maar kon zich niet doorzetten in de ploeg van Michel Preud’homme.

“Soms kreeg ik het moeilijk, maar ik had vertrouwen in mijn kwaliteiten”, vertelt Jaadi in Sport/Voetbalmagazine. “Daarom ook nam ik het risico om in februari voor Brugge te tekenen. Het probleem daar was dat ik in een ploeg terechtkwam die goed draaide en later ook kampioen werd. Een stem in dat debat kreeg ik niet.”

Jaadi komt sinds deze zomer uit voor promovendus Royal Antwerp FC. De 22-jarige vleugelaanvaller maakte een goede indruk tijdens het begin van het seizoen en speelde ondertussen al negen competitiewedstrijden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.