Guilian Preud’homme pakt uit met steekje aan het adres van AA Gent

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

01 oktober 2017 16:25 - Club Brugge is er zondagnamiddag opnieuw in geslaagd om de drie punten thuis te houden. AA Gent speelde geen slechte wedstrijd, maar kwam finaal tekort en verloor met 2-1 op Jan Breydel. De doelpunten kwamen van Emmanuel Dennis, Yuya Kubo en Dion Cools. 

Guilian Preud’homme volgt zijn vader overal waar hij trainer is en supportert steevast mee voor de ploeg van MPH. Bij Club Brugge voelde hij zich echter meer dan elders thuis tussen de Brugse fans. Ook vandaag supportert Guilian nog altijd mee.

“Vlaanderen is (wederom) van ons 🔵⚫️! #CLUGNT #waarisbuffalo”, klinkt het op Twitter na de Slag om VlaanderenGeen onterechte vaststelling, want de nummer 14 in het klassement AA Gent telt momenteel 18 (!) punten achterstand op leider Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.