Hartverscheurend! Zoon van rolstoelpatiënt Peter doet zijn verhaal over uitgebrand vervoersmiddel

Roel Depover vertelt hoe hooligans het vervoersmiddel van zijn vader in brand staken

23 oktober 2017 15:00 - De eerste confrontatie tussen Club Brugge en Antwerp in meer dan dertien jaar tijd werd er één om snel te vergeten. Blauw-Zwart pakte dan wel de drie punten, maar enkele uren na het laatste fluitsignaal liep het mis. Onder meer de familie Depover werd het slachtoffer van zinloze vernielingen.

Zo werd de driewieler van rolstoelpatiënt Peter Depover – beter gekend als ‘Peter de schoenmaker’ – omver geduwd en in brand gestoken. Roel Depover, zijn zoon, spuwt via onderstaande Facebook-post zijn gal. En geef hem maar eens ongelijk… Op het moment van schrijven werd zijn verhaal al meer dan 5.000 keer gedeeld.

Bij deze kan BlauwZwartFans u alvast melden dat Club Brugge en diverse supportersverenigingen momenteel nadenken over een manier waarop we geld kunnen inzamelen voor een nieuw vervoersmiddel voor Peter. Later meer daarover!

UPDATE 17.30 uur: Club-fans ondernemen actie voor rolstoelpatiënt die vervoersmiddel in vlammen zag opgaan

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.