Horvath heeft duidelijke mening over tegendoelpunt van Kubo

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

01 oktober 2017 16:26 - Club Brugge won zondagnamiddag verdiend met 2-1 van AA Gent, maar had het bij wijlen moeilijk tegen de bevrijd spelende Buffalo’s. Bij het tegendoelpunt van Yuya Kubo had onze doelman Ethan Horvath boter op het hoofd. 

“Ja, die gelijkmaker… die neem ik volledig voor mijn rekening”, aldus de jonge Amerikaan op onze officiële website. “Vorige week was ik nog de matchwinnaar, maar vandaag ben ik heel blij dat Dion nog de winning goal wist te scoren. Anders kon ik de twee verloren punten op mijn rekening schrijven.”

Het was niet de eerste keer dat Horvath moeilijkheden had met een hoge bal. “Ik weet dat ik nog beter moet timen om op hoge ballen uit mijn doel te komen. Ik wou eerst de bal wegboksen, maar ik aarzelde even, gleed daardoor weg en de gelijkmaker was een feit. Het is en blijft dus een werkpunt voor mij, dat weet ik maar al te goed.”

“Omdat Charleroi vrijdagavond al had gewonnen, wisten we dat we moesten winnen van Gent om de kloof van vier punten te behouden. Gelukkig konden we de klus, al was het toch wel met enige moeite, tot een goed einde brengen. Onze coach zei vooraf dat we zoveel mogelijk wedstrijden moeten proberen te winnen om de kloof met de andere ploegen zo groot mogelijk te houden. De interlandbreak komt er nu aan en zo hebben we weer wat tijd om iets te doen aan onze werkpunten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.