Huurling twijfelt aan toekomst bij Club Brugge: “Afwachten”

Cantusgezangen (Club Brugge - Gent)

14 oktober 2017 08:58 - Club Brugge verhuurt Nikola Storm ook dit seizoen aan OH Leuven. Bij die club is de flankaanvaller een vaste waarde. Maar of hij ooit terugkeert naar het Jan Breydelstadion, is op dit moment niet duidelijk.

Storm is nog steeds eigendom van Club Brugge, en weet voorlopig niet hoe zijn nabije toekomst eruit ziet. “Voor mij is dat een beetje afwachten, ik sta nog een jaar onder contract bij Club Brugge. Ik weet zelf nog niet hoe het gaat evolueren. Ik zie er zeker niet tegenop om hier nog verder in Leuven te voetballen”, zegt de winger op de webstek van OHL.

Onze huurling hoopt alleszins op een mooi seizoen in 1B. “We moeten spelen om te promoveren. Dat zou heel mooi zijn. Vorig jaar was het voorkomen van de degradatie. Nu is de stap gemaakt om te kunnen promoveren en dat is het ultieme doel”, besluit Storm.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.