“Ik was er graag. Twaalf jaar Club Brugge, dat wis je niet zomaar uit”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

02 oktober 2017 19:36 - Hij speelt al een hele tijd niet meer bij Club Brugge, maar toch spreekt Colin Coosemans nog steeds met blinkende ogen over zijn periode in het Jan Breydelstadion.

In Vista liet Coosemans verstaan dat hij nog altijd met plezier terugdenkt aan zijn tijd bij Club Brugge. De doelman maakte bij blauw-zwart zijn debuut op het hoogste niveau.

“Twaalf jaar Club Brugge, dat wis je niet zomaar uit. Ik ben er altijd graag geweest”, aldus Coosemans in Vista. “De matchen van Club doen me wel nog altijd iets. Als ik kan, pik ik een match mee.”

“Of ik spijt heb van mijn vertrek bij Club Brugge? Als je weg moét, dan heb je geen keuze. Ik vind het spijtig dat ik ben moeten vertrekken, maar zo gaat het eenmaal in een carrière. Ik ben blij met mijn parcours via Waasland-Beveren en KV Mechelen”, besloot Coosemans. De doelman viel afgelopen weekend op met zijn dribbelkunsten en bijhorende assist tegen Moeskroen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.