Jan Breydel speelt gastheer voor de Rode Duivels

Jan Breydelstadion

03 oktober 2017 13:33 - De voorbije jaren was het Koning Boudewijnstadion steevast de thuishaven van de Rode Duivels, maar daar komt verandering in. Eind augustus werkte onze nationale ploeg al een kwalificatiematch tegen Gibraltar af op Sclessin en nu komen Roberto Martinez & co ook richting Brugge.

Volgens Sportwereld zal het Jan Breydelstadion op 14 november het decor zijn voor de oefenmatch tussen de Rode Duivels en Japan. De laatste keer dat de Belgen nog eens een oefenpot afwerkten op Brugse bodem dateert al van 2013, toen er met 2-1 gewonnen werd van Slowakije na doelpunten van Eden Hazard en Dries Mertens.

Voorlopig is het nog niet helemaal duidelijk in welk stadion onze nationale ploeg de komende jaren zal spelen, tenzij het Eurostadion alsnog gerealiseerd kan worden. In de afgelopen jaren speelden de Rode Duivels quasi altijd in Brussel, maar waren er ook uitstapjes naar onder andere Brugge, Genk en Luik.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.