Kleedkamerhumor bij Club Brugge: Butelle laat zien hoe clash tegen Antwerp ook bij spelers leeft

Ludovic Butelle megafoon (Club Brugge - Kortrijk)

21 oktober 2017 18:00 - Bijna 14 jaar hebben de fans van Club Brugge en Antwerp moeten wachten op een nieuwe confrontatie, maar zondag om half 3 is het eindelijk zover. In de pers leeft de match énorm, maar ook bij de spelers van Blauw-Zwart kijken ze uit naar de clash tegen de ploeg met stamnummer 1. 

Ludovic Butelle zien we dit seizoen niet tussen de lijnen en zelfs niet op de bank opduiken, maar de 34-jarige Fransman traint wel nog altijd mee op Jan Breydel. Vandaag deelde onze goalie op Instagram een amusante foto vanuit de Brugse kleedkamer: The Great Old? Timmy Simons is The Greater Old! 🙂

Timmy Simons The Greater Old

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.