Leko betreurt uitvallen Poulain, maar rekent nu op deze 2 spelers

Benoit Poulain (Club Brugge - Gent)

14 oktober 2017 12:58 - Club Brugge moet het nog een dikke maand zonder Benoît Poulain stellen. De Fransman viel tegen AA Gent uit met een schouderblessure, iets wat Ivan Leko betreurt.

“Het wegvallen van Poulain is heel jammer, want hij heeft personaliteit én kwaliteit”, aldus onze trainer in Het Laatste Nieuws. “We kunnen excuses zoeken en wenen, maar liever probeer ik met de anderen voort te doen.”

Leko kijkt in het bijzonder naar twee spelers: Saulo Decarli en German Mera. “Decarli heeft voor de break enkele goeie matchen gespeeld en andere jongens op die positie, zoals German Mera, worden elke dag beter.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.