Leko en Vanaken zwaaien met lof naar Club Brugge aanhang

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

01 oktober 2017 16:27 - Club Brugge heeft zondagavond zijn uitstekende start in de Jupiler Pro League voortgezet met een 2-1 overwinning tegen AA Gent. Blauw-Zwart telt daardoor 24 punten na 9 wedstrijden. 

Achteraf was Ivan Leko tevreden over de prestatie van zijn manschappen. “Proficiat aan mijn spelers. Iedereen verwachtte dat wij met 2 of 3-0 zouden winnen, maar de realiteit is dat dit Gent gemaakt is om voor de titel te spelen”, klinkt het op de officiële website van Blauw-Zwart. “Ze hebben immers veel kwaliteiten. Maar ik was blij met de strijd die ik zag bij mijn team. De wil om hun taak uit te voeren, dat is wat we willen zien. Dat was ook een signaal naar onze fans, want zij willen die energie zien op het veld. Onze supporters waren trouwens weer fantastisch vandaag.”

Ook Hans Vanaken zwaaide na afloop met lof naar de Brugse twaalfde man. “Zeker in een match als deze is het een genot om hier te spelen. Onze supporters blijven ook op de momenten dat het minder gaat achter de ploeg staan. Als er een ploeg naar Jan Breydel moet komen, wordt het voor hen automatisch al moeilijker omdat onze fans zoveel lawaai maken. Dat moeten ze blijven doen en dan kunnen we onze ongeslagen status hier nog voortzetten”, besluit onze spelmaker bij Sporza Radio.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.